El proper 16 de maig, donació de sang al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca

També hi haurà disponible la inscripció al registre de donants de medul•la òssia, dins la campanya de suport a l'Adrià

Vila-seca s'ha sumat, juntament a altres poblacions, a oferir un espai per a garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. D'aquesta manera, la donació de sang a Vila-seca es podrà fer el dissabte 16 de maig al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, de 10.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.30 h.

Qui hi vulgui participar, caldrà que s'inscrigui al web www.donarsang.gencat.cat amb l'objectiu d'evitar acumulacions de persones en l'espai de donació i, a més, es recomana portar emplenat des de casa el formulari que es pot trobar a www.donarsang.gencat.cat/formulari.

A més de la donació de sang, Vila-seca participa a la campanya per a donar suport a l'Adrià, un nen de 6 anys de Cambrils que pateix leucèmia. A més de sang, les persones com l'Adrià necessiten també altres components sanguinis i un transplantament de medul·la òssia. Prèviament a la donació de sang, qui ho desitgi i sigui una persona sana menor de 40 anys, podrà inscriure's com a donant al registre de donants de medul·la òssia.

Per a la tranquil·litat dels donants, el Banc de Sang i Teixits recorda que la donació es farà amb totes les mesures de seguretat possibles: es demanarà als donants que es rentin les mans, es recomana que emplenin el formulari des de casa, se'ls prendrà la temperatura i els sanitaris, per la seva banda, portaran guants i mascareta.