'Gaudim dels Parcs' el proper dissabte

Per al proper dissabte dia 14, a partir de les 10 del matí, l'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat la jornada 'Gaudim dels Parcs'. Els parcs on es concentraran les activitats seran el Parc dels Aragalls, del barri Miramar-Les Iles; el Parc Infantil de la Rambla de Catalunya, al barri del Colomí; el Parc dels Gegants, al barri de la Formiga i, per últim, el Skate Parc de la plaça del Mas de Miret Petit, al Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba.

En primer lloc, al Parc dels Aragalls, a partir de les 10.00 h hi tindran cabuda diverses activitats saludables per a totes les edats, dirigides per Irene Pereira, monitora d'activitats dirigides de Piscines Vila-seca.

A partir de les 10.30 h, serà el torn del Parc Infantil de la Rambla de Catalunya, on s'hi desenvoluparan jocs per als més petits, dirigits per la Ludoteca.

A les 11 del matí al Parc dels Gegants s'hi podrà trobar un taller d'educació viària per a nens d'entre 4 i 11 anys i, per últim, a les 12.30 h hi haurà una exhibició de scooters al Skate Parc, a la qual hi participaran entre d'altres: Jordi Jiménez, campió d'Espanya 2014; Luís Barrios, classificat entre els tres primers a la Street Jam 2015 de Barcelona i Lukitas Caballero, jove promesa d'11 anys.