Vila-seca participa de nou en la segona edició del cap de setmana "Catalunya, Hola Família"

Vila-seca tornarà a adherir-se un any més a l'acció de l'Agència Catalana de Turisme Catalunya, Hola Família 2019 que tindrà lloc el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny. Així, s'han organitzat activitats de diferent temàtica dirigides a grans i petits.

El divendres 7 de juny, a les 7 de la tarda, es donarà el tret de sortida amb una sessió de Risoteràpia & mindfulness en família, davant del grup escultòric Pineda.

El dissabte, 8 de juny, tindrà lloc una Gimcana històrico-cultural per a descobrir el centre històric de Vila-seca. A través d'un itinerari lúdic es podran conèixer els punts d'interès de Vila-seca, amb activitats i proves per als més petits i una actuació musical en acabar.

A la tarda, remulla't a l'Aquopolis Costa Daurada. A partir de les 15.00 h, entrada gratuïta amb el passaport segellat que es pot aconseguir participant en la gimcana històric-cultural del matí.

I per posar punt i final a un cap de setmana ben divertit, el diumenge dia 9 de juny, a partir de les 10.30 h, Zumba & Fun en benefici de Sosciathlon. Aquesta jornada solidària tindrà lloc al Parc del Pinar de Perruquet i comptarà amb zumba, música, tallers i jocs infantils i un dinar popular (1 euro per ració). 

Dins d'aquesta acció, el Gran Hotel la Hacienda ofereix una promoció 2x1 en la teva reserva.