Arriba un any més la Caminada popular Vila-seca - La Pineda - Vila-seca

El pròxim diumenge dia 2 de juny  tindrà lloc la setzena edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca. La trobada serà a partir de les 8.00 h del mateix dia a la plaça de l'Església per formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard.
 
Un any més aquesta activitat es revesteix de solidaritat ja que, en col·laboració amb l'Assemblea Local de la Creu Roja de Vila-seca, es recolliran aliments per a la campanya d'alimentació d'infants desafavorits. Així doncs, la inscripció consistirà en l'aportació d'un quilo de menjar sec o un litre d'oli o llet per persona. Aquells que no puguin participar de la caminada però desitgin fer aportacions per contribuir a la iniciativa, podran fer-ho a les oficines de la Creu Roja de l'avinguda de la Generalitat, de dilluns a divendres en horari de 10.00 14.00 h.
 
La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d'onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca. Així, els caminadors podran contemplar antigues torres de defensa (a la mateixa plaça de l'Església, la Torre d'en Dolça o la Torre dels Carboners) i magnífics espais naturals (el parc de la Torre d'en Dolça, la Séquia Major o la platja de la Pineda).
 
Enguany s'ha produït un canvi en la data de celebració, passant de mitjans de maig a principis de juny. La raó és que s'ha fet coincidir amb la Setmana de la Salut, organitzada per l'Àrea de Salut en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-seca.
 
Tots els participants gaudiran d'un esmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic i farem el típic sorteig de les seves postres.