La Duatló Cross de Vila-seca arriba a la catorzena edició

El proper diumenge 3 de febrer a partir de les 10.45 del matí se celebrarà una de les proves esportives més consolidades de la demarcació tarragonina. I és que la Duatló Cross de Vila-seca arriba ja a la seva catorzena edició, adquirint així un caràcter de certamen tradicional. El certamen és organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i el suport del Patronat Municipal de Turisme i l'Ajuntament de Vila-seca.

Les inscripcions encara estan obertes a través de la web www.naturetime.es. El mateix dia de la cursa també es podran adquirir dorsals.

De caràcter popular, amb un circuit tancat, ràpid i divertit, la Duatló Cross de Vila-seca és ideal pels qui s'inicien en aquesta modalitat i per tots aquells que vulguin mesurar el seu estat de forma abans del començament de la temporada de triatlons.

La cursa comença amb 4 km de cursa a peu, continua amb 11 km en BTT i finalitza amb 2km a peu, en un entorn privilegiat com el Parc de la Torre d'en Dolça. En finalitzar la cursa, els esportistes gaudiran d'una botifarrada per recuperar energies.