El Cor Sant Esteve ens presenta el concert "La cançó oblidada"

El Cor Sant Esteve presenta la seva proposta escènica anual a l'Auditori Josep Carreras. Enguany el concert girarà al voltant de la música per a infants de principis del segle XX, una època mítica de la cultura del nostre país i que va veure frenat el seu progrés amb l'arribada de la Guerra Civil. Durant aquests anys la pedagogia escolar i musical va passar a ser un tema de primer ordre polític i social, quedant així en l'imaginari col·lectiu com una època d'or on el país va estar a la primera línia europea en aquest aspecte.

Podrem sentir cants escolars i infantils escrits per compositors importants de l'època com J. Cumellas-Ribó,  E. Morera o J. B. Lambert, entre d'altres. El cor es traslladarà, doncs, als anys en que els seus besavis eren nens i, com ells ara, cantaven cançons que tractaven dels mateixos temes (l'escola, la por, els amics..) però amb una estètica (i  potser també ètica) diferent de la nostra.

Amb aquest concert, doncs, el Cor Sant Esteve fa també una labor de recuperació patrimonial, portant a l'escenari algunes peces que fa gairebé 100 anys que no se senten.