L'arribada de la Flama del Canigó, protagonista de la Revetlla de Sant Joan a Vila-seca

Vila-seca celebrarà la Festa de Sant Joan amb diversos actes que començaran el proper 22 de juny, amb la xerrada "La màgia d'una nit d'estiu" a càrrec d'Emili Samper, de l'Arxiu de Folklore de la URV. La xerrada tindrà lloc a les 19.30 h al Centre Cívic i Cultural El Colomí de Vila-seca.

A l'endemà 23 de juny, la plaça d'Estudi acollirà l'arribada de la Flama del Canigó i la lectura del manifest a les 8 del vespre. Tot seguit, s'encendrà la foguera de Sant Joan i, a les 20.30 h, faran una actuació el Ball de Diables infantil i adult de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina ballarà les danses de Sant Joan i, finalment, tindrà lloc una sardana popular i l'actuació castellera dels Xiquets de Vila-seca.

A les 21.30 h tothom que ho desitgi podrà participar del sopar de germanor davant de la foguera. Els actes estan organitzats per l'Ajuntament de Vila-seca, amb la col·laboració d'Òmnium, el Centre d'Estudis Vila-secans, el Ball de Diables, els Xiquets de Vila-seca, el Casal Popular El Rebotim i l'Esbart Dansaire.

D'altra banda, cal recordar que a la Pineda també se celebrarà la Revetlla de Sant Joan, que serà amenitzada per l'orquestra Límit, a partir de les 23.30 h al Parc del Pinar de Perruquet. La Revetlla de Sant Joan està organitzada per l'Associació de Veïns La Pineda.