En marxa la nova aplicació per a mòbils i tauletes "Vila-seca Activa"

Els comerços que ho desitgin poden sol·licitar l'adhesió a l'aplicació emplenant el document annexat

"Vila-seca Activa", disponible de manera gratuïta des d'avui mateix als mercats d'iOS i Android, contempla tres eixos principals: la promoció del teixit comercial del municipi, la informació turística i la divulgació cultural. 

En l'àmbit del comerç, l'aplicació és una nova eina per a promocionar i donar a conèixer els nostres comerços locals a tota la ciutadania i als nostres visitants. D'altra banda, la informació turística té un gran pes en aquesta aplicació, ja que Vila-seca Activa inclou tot allò que es pot visitar, on dormir, com arribar, etc. amb l'objectiu de promocionar els punts d'interès i els atractius del municipi. També, com a tercer eix, l'aplicació ofereix informació de caire cultural, a través d'una agenda d'actes classificada per categories.

Tota la informació disponible compta amb una geolocalització, per tal que els usuaris que hi accedeixin puguin ubicar amb facilitat els actes de l'agenda cultural, els comerços i els punts d'interès. Cal destacar, a més, que la informació es pot visualitzar en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus.