Nou cicle d'Accions en Poesia a la Biblioteca, a partir del 28 de juny

El proper dijous, 28 de juny, a les 22.00 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a la 16a edició del cicle "Accions en poesia", una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca.

El cicle s'iniciarà amb "Somiant l'Atlàntida", amb la veu de Sílvia Bel, el cantaor Juan Manuel Galeas, la guitarra flamenca de Tete Castilla i el músic flamenc Fran León, els quals s'endinsaran en el recital de versos de poetes catalans en clau flamenca.  Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música:

El dijous 12 de juliol a partir de les 22.30 h, el cicle continuarà amb l'espectacle "En veu de dona", a càrrec de les actrius del grup de teatre La Tramoia. Aquest recital, amb acompanyament musical, donarà veu a les paraules de poetes com Maria-Mercè Marçal, Anna Akhmàtova, Sylvia Plath, Zoraida Burgos, entre d'altres.  

El dijous 2 d'agost a les 22.30 h, Dafnis Valduz posarà veu a l'espectacle "Brasil, terra adorada" amb la cantant Luna Cohen i el guitarrista Jurandir Santana. Aquests artistes faran un recorregut literari d'autors brasilers universals com José Mauro Vasconcelos, Machado de Assís, Clarice Lispector, Rubem Fonseca, Nelida Piñón o Lygia Fagundes Telles.  

Per finalitzar, el dijous 6 de setembre a partir de les 21.00 h, es representarà "Vi, glosa i estrelles", a càrrec del guitarrista Alexandre Bonanit i la veu i la guitarra de Mireia Mena. Aquest espectacle de poesia improvisada anirà acompanyat d'un tast de vi i astronomia.