Sant Jordi arriba a Vila-seca amb un programa farcit d'activitats per a tothom

A partir del dilluns 16 d'abril Vila-seca celebrarà la Diada de Sant Jordi amb múltiples activitats que s'allargaran fins al 28 d'abril.

Els contes i els tallers per als més petits tindran lloc als Biblio@ccés de la Pineda, de la Plana, a la Ludoteca Tot Joc i a la Biblioteca de Vila-seca, des del dilluns 16 fins al divendres 20 d'abril. 

Durant el dissabte 21 d'abril la Pineda acollirà diverses activitats familiars com manualitats, tallers i jocs sobre la llegenda de Sant Jordi, a partir de les 11 del matí al Parc del Pinar de Perruquet. Cal destacar que, a la vigília de Sant Jordi, el Castell de Vila-seca acollirà diverses activitats familiars com les curses de cavallers i princeses i jocs gegants.

Durant la Diada de Sant Jordi tindrà lloc la 3a edició d'Efímera Art al Carrer, una exposició d'escultures amb llibres a càrrec d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona de la Diputació de Tarragona. A més, no hi faltaran les tradicionals parades de llibres i roses a la plaça de l'Església i la plaça de Voltes i la Cantata que tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports a partir de les 11.30 h. La Festa popular a la tarda, contacontes, lectura de poemes, activitats infantils i un concurs culinari, ompliran la jornada del 23 d'abril.

Per finalitzar els actes de la Diada de Sant Jordi, el 28 d'abril a la 1 del migdia tindrà lloc la presentació del llibre "Vila-seca. A peu de camí", al Castell de Vila-seca.