El ple aprova les actes de delimitació entre els termes municipals de Vila-seca i els de Cambrils, Riudoms i la Canonja

El plenari debat també diverses mocions

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el divendres dia 27 de juliol a les 21 hores va aprovar la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbans de Vila-seca pel que es refereix a l'article 287-bis-7 de la seva normativa urbanística regulador de la subclau 15-P, presentada per Insagra Uno SA, i també va aprovar les actes de delimitació entre els termes municipals de Vila-seca i la Canonja, Vila-seca i Riudoms i Vila-seca i Cambrils.
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca també va debatre i aprovà diverses mocions dels grups polítics municipals. De les 10 mocions presentades, 4 es va retirar i de les 6 que es van debatre 2 es van aprovar i 4 van ser rebutjades.
 
Les mocions aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans (C's) per a la realització d'un estudi sobre la possibilitat de poder instal•lar passos de vianants 3D al municipi. Va rebre 19 vots  favorables i 2 abstencions dels regidors del grup municipal del PSC.
- Moció presentada també pel grup municipal del PSC  per accedir als habitatges amb preus de lloguer justos i estables.  Va rebre 19 vots positius i 2 abstencions dels regidors del grup municipal de C's.
 
Les mocions no aprovades són:
- Moció del grup municipal de VSC per tal d'ampliar el parc públic d'habitatges de lloguer. Va rebre 8 vots favorables dels regidors dels grups municipals de VSC, PSC, DV, PP i del regidor No Adscrit; 2 abstencions dels regidors de C's i 11 vots desfavorables dels regidors de CiU.
- Moció presentada pel grup municipal del PSC  per tal d'iniciar un procés consultiu sobre la implantació de la jornada intensiva a totes els escoles de Vila-seca. Va rebre 11 vots negatius dels regidors del grup municipal de CiU i 10 vots favorables dels regidors de la resta de grups municipals.
- Moció presentada pel grup municipal de DV per a l'elaboració d'un pla d'acollida municipal per a persones nouvingudes. Va rebre 4 vots favorables dels regidors de DV i VSC; 6 abstencions dels regidors de C's, PSC, PP i No Adscrit i 11 vots desfavorables dels regidors de CiU.
- Moció presentada també pel grup municipal de DV per a la creació d'un Ateneu Juvenil a Vila-seca. Va rebre 4 vots favorables dels regidors de DV i VSC; 6 abstencions dels regidors de C's, PSC, PP i No Adscrit i 11 vots desfavorables dels regidors de CiU.