Vila-seca ret homenatge a la gent gran

Demà divendres, Festa Escolar a la Residència, i diumenge 12 de novembre, Paella solidària a benefici de La Marató de TV3

La Residència Vila-seca organitza un any més les activitats al voltant del Mes Internacional de la Gent Gran, que van donar el tret de sortida amb actes interns el passat 5 d'octubre i s'allargaran fins al 13 de desembre. Activitats per a gent gran, per als més petits i també per als professionals del sector residencial, tindran cabuda durant aquest mes, d'entre les quals destaca la Festa Escolar, la Paella solidària i l'Homenatge a les persones més grans de Vila-seca.

En primer lloc, demà divendres a les 10 del matí, els alumnes de 3r de primària de les escoles de Vila-seca, la Plana i la Pineda seran els protagonistes a la Festa Escolar que tindrà lloc a la Residència. Agus Farré serà l'encarregat d'explicar contes als més petits que també assistiran al veredicte i lliurament de premis de la X edició del Concurs de Dibuix.

D'altra banda, la Paella solidària tindrà lloc el proper diumenge 12 de novembre i els diners que es recaptin aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany serà dedicat a les malalties infeccioses. En el decurs de l'acte es farà un homenatge a la gent gran del municipi. Aquelles persones de 85 anys o més tindran el dinar de franc i rebran un petit obsequi i reconeixement. En acabar el dinar, el Grup Musical Nostàlgia amenitzarà la festa.

Totes aquelles persones de 85 anys o més caldrà que s'inscriguin prèviament a la Residència Vila-seca o a la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca entre els dies 2 i 10 de novembre, llocs des d'on es podran adquirir també els tiquets per un preu de 7 euros.