Vila-seca acull la XV Jornada Gresol

Les noves tecnologies, el màrqueting i el turisme centraran la jornada

La Fundació Gresol es troba immersa de ple en els preparatius i en l'organització de la propera Jornada Gresol que avui ha estat presentada a l'Ajuntament de Vila-seca per Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, i el president de la Fundació Gresol, Julián Mollá. Així doncs, el proper 26 d'octubre, l'Hotel Gran Palas de la Pineda (Vila-seca) acollirà de nou aquesta reconeguda jornada econòmica, que arriba a la quinzena edició, i se centrarà en analitzar quines previsions econòmiques tenen per davant les nostres empreses, es parlarà de les noves tecnologies, s'analitzarà quin màrqueting ens depara el futur i, per últim, es debatrà sobre com es pot enfortir el turisme, un sector clau a la nostra zona, fent especial menció a Ferrari Land (únic parc existent a Europa i segon al món). 

El president de la Fundació ha explicat el programa previst, el qual incideix especialment amb el turisme i les noves tecnologies, "un dels àmbits que a tots els empresaris ens interessa per tal de poder-nos-hi adaptar i aprofitar els seus avantatges". Per la seva banda, l'alcalde de Vila-seca, ha posat en valor la presència del rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, el qual serà un dels ponents de la sessió d'inauguració i ha fet incidència en el "gran desplegament de persones referencials en la jornada" la qual recull el "què tenim ara, com podem avançar i amb qui ho podem fer".

Entre els ponents confirmats hi ha noms destacats del panorama econòmic i empresarial com és el Catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Andreu Mas-Colell; el director general de CIRSA i ex president de General Electric Europa, Joaquim Agut; la directora general de BBVA Espanya, Cristina de Parias; el soci de PwC, Ignacio Marull; la directora Científica de Telefónica I+D, Nuria Oliver; el responsable per Espanya i Portugal de Google Marketing Solutions, José Luis Pulpón; el CEO de l'agència de publicitat MCCann WG Barcelona, Enric Jové; el director de continguts de lavanguardia.com, Jordi Juan; Pablo Foncillas, Lecturer of Marketing at IESE Business School; el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono i el director general d'Operacions i Finances de Port Aventura, Fernando Aldecoa.

Fins ara, s'han organitzat 14 edicions d'aquestes jornades, en les que han participat com a ponents grans protagonistes de la història política i econòmica del nostre país dels darrers 50 anys i on assisteixen al voltant de 400 empresaris i professionals de la província i d'altres indrets de Catalunya, moguts per la possibilitat de fer networking.

Un fet destacable en aquesta edició és que la Fundació Gresol compta amb la col·laboració i implicació de tots els agents econòmics de la nostra zona, amb la qual cosa, la Jornada té el recolzament de les Cambres de Comerç de tota la província (Tarragona, Reus, Valls i Tortosa), a banda, de les patronals PIMEC, CEPTA i l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE).

 

Inscripcions

Totes aquelles persones interessades en assistir a la Jornada Gresol s'hauran d'inscriure a través de la pàgina web de gresol (www.gresol.org). Cal dir que les empreses que formin part d'alguna de les entitats col·laboradores (Cambres de comerç, PIMEC, CEPTA i AECE) tindran un descompte en el preu general de la inscripció.

 

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d'intercanvi d'idees, a més d'una excel·lent plataforma que reconeix l'esforç i l'excel·lència de destacades personalitats. Avui en dia, s'ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d'actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 150 empresaris que representen les firmes més importants del Camp de Tarragona.